когато отварям капачката на резервоара се чува звук като от отваряне на "бира".при зареждане много трудно се пълни/пистолета изключва или прелива/другите автомобили имат тръбичка за въздух които често се пълнят с кал от гумите но тук не мога да я намеря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
резервоар-зареждане
Collapse
X
-
Резервоар
И при мен има същия проблем. Някъде бях писал, че ми липсва кутията с акт. въглен за поглъщане на бензиновите пари от двигателя. Това е свързано с екологията. Имам едни майсторчета нещо пипнаха клапанчето на капачката на резервоари не ми прави проблем. Ама какстава незнам.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Ами моя като го отворя на бензиностанцията да зареждам, също се чува съскане като отваряне на бира- аз досега си мислех че е нормално2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Ми то си е нормално в резорвоарите да има налягане. Лошото е ако при отварянето на капачката засмуква въздух.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Странноне видях втора тръба която да служи за отдишник, обаче капачката има клапан, който също много станно
е еднопосочно пропусклив /тоест резервоара може да си дръпне външен въздух, но не може да изпусне налягането/
Егати ФиатитеMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderСтранноне видях втора тръба която да служи за отдишник, обаче капачката има клапан, който също много станно
е еднопосочно пропусклив /тоест резервоара може да си дръпне външен въздух, но не може да изпусне налягането/
Егати ФиатитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment